Таэмниця молодостi

Щоб завчасно не старіти,
Киньте пити та курити.
На зорі треба вставати,
Та завчасно спати лягати.

Щоб старінню запобігти,
Треба разом з часом бігти.
Метеонин виробляється,
Та молодість зберігається.

Щастя до того приб"ється,
Хто частіше всіх сміється.
Веселіше все сприймайте,
Та здоров"я краще майте!


Рецензии