Кайный йорэк ялкыны

Нигэ башта ук эйтмэден
 Сойгэн ярын барлыгын?
 Яшь йорэкнен уртасында
Мина урын тарлыгын.
  Соймэгэн дэ булыр идем
Сояр идем башканы .
Яшь йорэгем уртасында
 Кайный йорэк ялкыны.
Башкаларга бит минем
Кунелем тошэчэк тугел .
Син киттен, хыянэт иттен,
 Э мин итэчэк тугел .



             11.01.2019


Рецензии