Типсен йорэк

 Бу йорэккэ нэрсэ житми-
 Бер дулый,бер басыла…
 Тынычландырып та булмый
 Хаман шулай ярсый ла .
 
 Дуласа да, ярсыса да
 Анын аша утте кубесе.
 Шатлык,кайгы-хэсрэте,
 Булды инде торлесе.
 
 Дуласын, ярсысын,еласын -
 Тик туктамасын йорэк …
 Купме эшлисе эшлэр бар,
 Ул бит эле мина бик кирэк.



      10.01.2019


Рецензии