Шомырт чэчэге исе
Урамнарга исе таратып.
Чэчэгенен хуш ислэреннэн
Гашыйкларнын хисен янартып.
Шомырт чэчэклэре аткан чакта
Кубэлэклэр очып уйнаклый.
Мэхэббэттэн исергэн парлар
Берсен - берсе назлап кочаклый .
Шомырт чэчэклэре бервакытта
Коелмасын, шинмэсен.
Яшь парларнын мэхэббэте
Сунмэсен, сурелмэсен ...
2019,гыйнвар
Свидетельство о публикации №119011000305