Соймэден...
Эллэ сал, эллэ жилкэн…
Гомерлеккэ соям диден,
Соймэден шул син, иркэм ..
Агыйделнен ослэрендэ
Матур кошлар сайрыйлар.
Без яраткан сойгэн ярлар
Башкаларны сайлыйлар .
Агыйделнен дулкыннары
Килеп ярга кагыла.
Хэркемгэ дэ бу доньяда
Насыйп яры табыла ....
Свидетельство о публикации №119011000106