777. Наче мати
Рідна й гарна Україна,
У щасті й радості жила!
Завжди,вільною була!
Попрощалась би з ворами,
А народ,не був рабами!
Миру й щастя для народу,
Без війни,щоб мав свободу!
Щоб росли в коханні діти,
А батькам за них радіти!
Працювали всі заводи,
А землі,врожаїв й вроди!
Щоб у серці й у житті,
Доброта,скрізь цвіла.
Батьківщина тобі,
Щоб,як мати була!
Свидетельство о публикации №119010904237