2Ридна маты-Украйина... Пародия

 (На «ломаном» Кубанском диалекте – русскими буквами,
-на мелодию песни- "Ридна -маты моя")

Ридна, маты моя - наша ж ты, Украйина!!!
Так, за шо ж, тоби выпала – доля така???...
Шо ласкави, твойи – ти чудови, та ридни крайины,         (2 раза)
Захлыснула нынужна ныкому – трыклята вийна...

А «ридна маты – вийна - у кого ныма сэрдця!!!
Та й нымыла яким – своя ридна зэмля!!!
И пишлы, брат – на брата!! ...и зийшлыся, воны – в рукопашну,       (2 раза)
Засмэрдило горилым – та й здрОгнулась , ридна зэмля...

И, тут стало воно – як колысь, у Росии!!!
Дэ, за Билых – одни, за Чирвоних – други!!!
Сполыхнув – вэсь Донэцьк, та й Луганьск, ось – уже загорився,        (2 раза)
Запалыть, воно лэгшэ – тушыть, потруднишъ...

Так, давайтэ ж, уси – мы визьмЭмся за рукы!!!
Як, взялася колысь – наша Кыёвська Русь!!!
И, в дорогу далэку, хай вона – нас усих проводжае,
И, рушнык вышываный – на щясьтя хай дасть...
И, в дорогу далэку, хай вона – нас усих, проводжае,
И, рушнык вышываный – на щясьтя, на долю дае...

  (видео на ЮТУБе Вася Скубак.)


Рецензии