Яна ел котлы булсын!

Куйган чыршым астына
Яшерелгэн бyлэгемне син тап.
Телэклэрем сина изгелектэн,
Алар кyнелем тyреннэн.

Чыршы башында йолдыз,
Шатлык, кyнеллек, унышлар!
Эле анда серле бyлэк та бар
Син аны да ал yзенгэ!

Э чыршы астында чэчэклэр
Котлаулар, шигырьлэр дэ бар.
Анда эле сер белэн могжиза да -
Барысын да yзенгэ ал!


Рецензии