Зламались крила у польотi
Та їх не чинить доля,-
Живу "гімнасткою на дроті",
Стомилася від болю.
Не стерпний біль вночі і вдень,
Бо рана кровоточе,
І не дає співать пісень,
І гоїться не хоче.
Пришити б крила... і в політ...
Нехай хоча б в останнє...
Над втомою змарнілих літ,
У молодiсть жаданну.
Свидетельство о публикации №119010704996