На мелод ю Й. -С. Баха Гуно Аве Мар я

 На мелодію Й.-С. Баха і Гуно “Аве Марія»
(прецінь душевні не уміщують небесно-художнього –
як це і було на «Політ кондора»)

1

День, час –
які
слова...

В вік – тихо Вічність йшла...
ось – є віра
в ній нова...
в вік – і прийшла Істина
жива!..

2 (тут можливо вступати хору)

Ось спить – це Дитинча
єсть це Дитинча
ось! – це Дитинча! –
це ціла
Вічність
візьме й нас...

3

О Боже,
Святий!
Маріє!
радій!!

Маріє!! –
ось ти й родила Істину!..
бо в Дитятці Істина,
ось  в Дитятці – Бог,
в маленькім Він, –
великі радощі
і світлі радощі для всіх!!
Так Радість Світла просвітила, освітила,
нежданно умістила всіх!

05.01.2019


Рецензии