спортцменар

Ватанин пайдах аххас,
Хе милатин тур ухяс.
Килди дуйис хяр акас,
Бици ватан хя акас.

Агуларин спортцменар,
Ватанин зурба гулар.
Ях чуне ламус чуне,
Ватанин кюси чуне.

Чун ватанис э даях,
Агуларин э дамах,
Чве куват кудрат аг1ай,
Ирхая хал ми дуньях.

Бахт ирай талих ирай,
Жанарин сагбял ирай.
Ниятарик иркуран,
Хе игитар рукурай.


Рецензии