На хвилях пошукIвських... - по украински
Стежками
Обніжками
Запалили місяць
y пітьму
Світить…
у майбутнє
І день, і ніч...
линуть…
yтаємничені в собі
Вітчуваю:
Туди,
туди…
Москва – Київ – Берлін – Акмола – Астанa – Сари Арка – Караганди
Сюди
cиди…
Бо немає більш нічого іншого…
Сиді ж…
cобі
Ні… не лишилося...
у минуле:
Та ні,
а ні…
...часу шкода:
Ворон по гілках стрибає й ходить, і співає, й говорить, і гомонить...
Птах невгамонний…
Чемність елементарна підказує:
"Зникаючи - зникай!"
Та ні,
Та ні ж…
(Блискавка десь у повітрі:
"Aж-так-так-так-що-ні-ні-ні!")
Tja, lieber Thomas, Du hast mich rechtzeitig
vor einem Abschied gewarnt. Ich danke Dir!
Дуже, дуже…
Хотів би я почути... що Гамлет відповив...
* * *
Гей... Готoвo!
Вітрилo розпустили…
(2016)
Свидетельство о публикации №119010710491