Ти надумав опиратись?

Ти надумав опиратись?
От наївний дурачок!
Бо з козачками змагатись -
Пропадеш, до кісточок
Лікті витреш та долоні,
Але я свого доб'юсь!
І нехай пульсують скроні,
Пий віагру, не боюсь!

Фото з інтернету

06.01.2019


Рецензии