Все зробила я, н чого не забула
Наперед
Я себе, красуню, взула...
Не сходила в туалет!
Так, часу не вистачає
На усі оті діла...
Втім, мені не заважає...
Головне, що одягла
Я нову білизну. Завтра
Може трохи запізнюсь
На роботу, бо ж і справді
Трохи жме мені... гарбуз)))
Картинка з інтернету.
06.01.2019
Свидетельство о публикации №119010609928