Христос народився. Слав мо Його!
Божий син на зорі народився,
У хліву, де ягня чи теля,
Він на землю у час свій з'явився.
Він прийшов захистити від зла
І до Бога ті душі звернути,
Що готові почути слова,
За якими любов, а не скрута.
Він проніс крізь життя голос свій,
Дарував нам любов і свободу
Від гріхів, що скували, повір,
Всіх людей від народження й роду.
А почуєш Його ти чи ні -
Це твоя особиста свобода.
Право вибору дав Він тобі,
Як колись дав своєму народу.
Ми славімо, славімо Христа,
Він наш захист і наша безпека
Бо своїм нас життям захищав,
І злетів в небеса, мов лелека.
Картинка из интернета.
06.01.2019
Свидетельство о публикации №119010609631