Благословляю Украiну!
Благословляю Україну! –
Її ліси, Її сади,
Гаї пісенно-солов’їні
З шумом джерельної води,
Її людей талановитих ,
Розумних ,щирих, чарівних,
І вишиванок розмаїття ,
З диво-світами, що на них..!
Її м’яку співочу мову,
Дівочу вроду, козаків, --
Хай гідна зміна росте знову
На теренах складних віків!..
Покине хай скоріш недоля
Славетний український край,
і запанує слово «воля»,
й руками створять люди Рай!
Де в божій милості, в Любові
Буде країна процвітать
В перлинах росяних і зорі
Щоночі будуть нас вітать...
І віщувати таємниці
Від мудрих пращурів скарби,
З глибин родинної криниці
Досвіду, Знань і боротьби.
І Сонце ніжно-золотаве
Буде голубити усіх
І дарувати славне право
На Щастя,Долю,Радість,сміх...
Хай ЛІта візьме сум, провину,
Серця очистить каяття..,
Благо-словляю Ук-Рай-іну..!
Благо-словляю в Ній Жит-тя !
https://www.youtube.com/watch?v=pfq-VkY9XAY
Свидетельство о публикации №119010609046
Елена Ра 2 30.08.2022 18:39 Заявить о нарушении