До тебе

Я нiколи не писав про любов до тебе,
Мабуть, у собi сумнiвався.
Не думай про гiрше, я прошу, не треба.
Я зараз з тобою, лишайся.
Я покажу тi зорi, що навiки погасли.
У небi вночi й стали лиш мрiями.
Ти без мейкапа прекрасна,
Тво; вi; як птахи, що раптом злетiли у вирiй..
Я до тебе щось вiдчуваю
дуже сильне й мiцнiше вiд льоду.
Я скажу тобi, що дуже кохаю,
Ти менi даруеш свободу.


Рецензии