Триумвiрат 19

(Східний Рік кабана настане
5-го лютого (февраля).
Тобто, вже після "Старого Нового Року")

Рік новесенький гасає,
Щоб зі снігом були дбає,
На ялинки посіває,
Хазяйнує, набрякає.

Але Сонце згори сяє
І Старенького благає
- Наш Малюк не зна межи,
То ж прийди, допоможи!

Та не будете і вдвох,
Десь вже Лютий торорох
-  Гей, тумани розбурю,
І розляжеться: «Хрю-хрю!»

Порося чвала зі сходу.
Поки з’явиться народу
Огрядніє, як бовдась.
І спекти вже буде зась!


Рецензии