На гулянке

На гуляньці вчора ти
мені підморгнула
і відтоді ти про мене
немов би забула.

З того часу наглядав
таємно за тобою
бо здалося ніби ти
цікавилася мною

Ти дивилася на всіх
але не на мене
і за вечір не зловив
погляду від тебе

Нічку цілу я не спав
думав все про тебе
а під ранок я зробив
висновок для себе.

На підморгування твої
не зверну уваги
не потерплю я від тебе
такої зневаги.

Я знайду собі,від тебе
ще кращу дівчину
і забуду назавжди
цю прикру причину.


Рецензии