Вот зарэ мы в Новым роковы
Імя моеj малоj родіны
Е, мо, шэ нішо твырозые,
А ны но в емах жабэj
Дэсь штук 6.
Еслі мы люды здоровыjі,
Будьмо ж на всэ онь готовынькы.
Бо есця j волынька боская,
Тіпа жэ дхармы во Змеj.
Вонь зе – сыстра тобі j долара
Дэся улад ушпандорвала.
А ты чого зарэ морщыся,
А ны поможыш еj слечь.
Вдарымо ж мы іj по дощыку ш
Да j седым счас прам на ровыр, оj!
Ну, а сыс3ца хаj вдолае
В Бэрысці сціплэj гарэлк.
Возьмем зе j неста цудовнае
Мы j ув Яновы бісовскому:
Хаj уж с3леють всю ночыньку
Нам па вухах, дабрадзеj.
Скверна ш у прам Новыj год Свынеч
Да вжэ а ныц ны свынечыты.
І хаj собакы яньчеть усе
Да завывае тэвэшк.
Вот мы j тут с дідком шэ з вэчора
Радощыj в жаб обыспечыв сам.
В 10 часов аж вычэраты
Добрынько зь, бы j втопвать печь.
Ібо в автобус ны впэртыся:
Там едут, шо ты, евреі, хэ!
Так шо і всі заступлеюця:
Оj, шофыр! Пусть дед з ровэр!
Діты моjі! Колупаjтэся
J далыj у свэjі шызарніі.
І ны подумаjтэ j марыты
Хоть про якых с пар калек.
Ходять щэ ж ножынькы ватные.
Шо там з давленіем марнынькым!
Мы жэ Восьмёркы с 7аргламы
J навыть Девяточка в шэрсць.
Гопля!.. а шо гэто з Васічко?
Шэ ж молодэнькыj спроть матыры!
Гоj! Да лыныця пуднятыся j
Дров нарубаты старэj.
Лічылы немцы кудлатыя
За оскорбленіе пса чы гаж.
Так шо усыпалы гадосціj
На вэсь вуж век.
Ведь демократы вездзе
Навытькы j тут в лаборэj:
Ты шо плытэш про сопле?
Да він ж мыністыр чыртеj!
А ны выдэ даж дытэj до ямэj.
Вот как культурна в Вовкэj
Чують звоночка С3льце,
Шо успокаjвав Высэj 8 днеj.
Вот проводная недельк
І поплыла до небес:
Шустро схватылы тыле
Да ву рэбр!.. І – до негр.
Карма ведь вам – так, мынтэчк.
Ныц мы не сеем ныдэ ш.
От тобі шыло j в мешке драпанэ.
Шіву-Оjца сковырнэш:
Е шэ в шпаньня Кінь увэрсь!
...вот: я ж в Яновы ужэ -
Маты лыжыть тут старэньк
Свидетельство о публикации №118123103250