Незалежна Украiна

Вільна, незалежна Україна!
На вік нероздільна та любима!
Пишаюсь я тим, що живу на землі,
Та ранком іду по росистій траві.

Блакитно-серебристі небеса,
Під ногами заблищить роса
Сонце золотисте наді мною,
Та повітря чисте, пахне вже весною!

Таку красу ти, Боже сотворив,
Та на життя нас благословив!
Такі поля, озера, річки та ліса,
Створив для нас Всесвітній там, на небесах!

Живи, працюй, а хоч танцюй,
Господарем ти будь на ниві,
Будь незалежним, не сумуй,
Живи щасливо в Україні!


Рецензии