Даруйте любов

Живіть дуже чесно, даруйте любов,
Не зраджуйте матір свою і родину,
За це вам всевишній дарує любов,
Світле майбутнє і добрую днину.

Прекрасне все народжене в любові,
Ви кожну хвилину бережіть,
Всміхайтес ви і квітам придорозі,
Та щастя не зрікайтесь ні на мить!

Та Божу благодать не забувайте:
Люби ближнього, як самого себе,
Господь все бпчить зверху, так і знайте,
Хто вірить в Бога, той пройде усе!


Рецензии