2018. hteo sam da te kazem sto volim

Hteo sam te nazdraviti praznik
i da se vidimo za Novu godinu.
Ja sam nije ispravimi romantik,
koji ce iskoristi sansu svoju.
Hteo sam da te kazem sto volim
tvoji usta i oci bez pameti.
Sto jurim i srcem molim
sve tvoje zelje proslaviti.


Рецензии