Молитва 7 против духовного блуда

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Владыко наш Всемилостивый, молим Тебя тепло и искренне: даруй нам милость избавления от духовного блуда, да не погибнем, но спасёмся Тобою, Боже наш благословенный!


Рецензии