Веселинка Стойкович - Свети, свети! - хокку
Веселинка Стойкович
Искрице
Сунашце сјајно,
светли, светли! осветли
и мрак сутрашњи…
Препев на руски језик: Лариса Потапова
Свети, свети!
Солнце яркое,
свети, свети! освети
тёмное завтра...
Свидетельство о публикации №118122806199