718. В манто пухнастому...
Нектар смакує на квітучій липі,
Що, ледь торкаючись небесного чола
Листком, – стоїть скуйовджена, мов хипі.
Медовий запах обіймає стиглий день,
І в затишку бринить комах гудіння.
Всевишній милостивий Бог із щедрих жмень
На землю сипле сонячне проміння.
Сочиться радості солодкий аромат,
Щоб в спогадах осісти. Вірю – вдасться.
Непосидючого життя швидкий фрегат
Несеться на вітрилах в світле щастя.
28.12.2018
св, альм. Барвисті мелодії літа, +кн. "На струнах..."
Свидетельство о публикации №118122802734
Успехов Вам и новых вдохновений!
С уважением и добром,
Харипанчук Александр 27.05.2020 08:20 Заявить о нарушении