Зiмняя кармушка на белорусском языке

За маiм ваконцам птушкi
Зерне дёубаюць у кармушке.
Тут сiнiцы, зелянушкi,
Вераб"iшкi - пабiрушкi.

Па чарзе усе  падлятаюць!
Хлеб i сёмушкi хватаюць!
Клюнуць зерне, закружацца
I на дрэуца усi садзяцца.

Пасядзяць i зашчабечуць -
Будуць жыть цяпер аж вечнасць!
На марозе iм не страшна -
Кожны з iх цяпер адважны!!!

25.12.2018


Рецензии