Unde esti fericire?

   27.12.2018 год.
    К И Ш И Н Ё В
       (Mold.)
Te-am iubit totdeauna
Si tineam mult la tine...

Insa soarta e dura,
Te-a rapit fara mila.

Astazi inima-mi plange,
Despartirea ma doare,

Suferinta ma frige,
Sufletul ma-nfioara.

Unde esti fericire?
Te astept la fereastra,

Ma framanta iubirea...
Mandra floare din glastra.

Eu te caut prin cranguri,
Prin campii inverzite...

Iar dureri,iarasi ganduri,
Viata mi-e necajita.

Nu mai pot fara tine
Dorul tau iar ma chiama...

Intr-o noapte senina,
Fara tine mi-e teama

Ochii tai luminosi,
Ma rapesc din privire...

Inger sfant si milos,
Unde esti fericire?

Eu te caut prin lume
Sufletul mi-e pustiu...

Mult mi-e dor de-al tau nume,
Sper ca te voi gasi.


Рецензии