Заз савкьатар гъваш!
Заз савкьатар гъваш!
Ширинлухар нез
Жедайвал фараш.
Диде мачхул я
Ийиз лацу аш.
Муькуь катулда
Гьазурнава хаш.
Герек туш заз аш ,
За гуда заз каш.
Шад ая ман зун
Заз савкьатар гъваш!
Зи дахни бахни
Гьатрай суьгьуьрда.
Гьамиша шаддиз
Хьурай уьмуьрда!
Кусудач зу къе
Лугьуда ваз хваш!
Къведайла къе ( йи) физ
Заз савкьатар гъваш!
Свидетельство о публикации №118122600986