Не с пустым сердцем внутри

I need someone
Мне нужен кто-то

Not with an empty heart inside
Не с пустым сердцем внутри.

Want to fly like a bird
Хочется летать как птица

Fly to where there is no lie and falsehood
Лететь туда ,где нет лжи и фальши .

To live, gaining new height
Жить , набирая новую высоту

Leaving behind the world of the gray day
Оставив позади -мир серого дня.

Do not bow your knees to anyone
Не склоняй колени не перед кем

Admit your mistakes and remember the victory
Признай свои ошибки и помни про победы

 

without one there is no other
без одного не бывает другого.

I need someone
Мне нужен кто-то


Рецензии