Ядерний снiг
Над країною зграї хмар,
Землю вкриває сніг...
Це остання наша зима.
Відчай вона несе,
Гинуть людські почуття,
Сніг поглинає все,
Сніг забирає життя.
Спалах в тисячу сонць...
Очі втрачають зір!
Простір всмоктав мов насос
Один величезний вир...
Боже, конає світ!
Невже порятунку нема?
Сіє ядерний сніг
Остання наша зима...
Свидетельство о публикации №118122604555