А я тоб допомогти зум ю!
Щоб бачити могла ти іще краще,
Постав мене собі на столик поруч,
Побачила мене - займатись час!
Я втілювати вмію твої мрії
Не кину я тебе напризволяще!
Адже ти хочеш бачить світ навколо?
Займайсь, Надійко, лінь - це ж не про нас!
Вітаємо з Миколайчиком, Надюша!
19.12.2018
Свидетельство о публикации №118122500354