713. Зимовим ранком
пухнастій стоїть за вікном.
Машини в снігу – оригамі –
ще марять улесливим сном.
Каштани в накидці, в шкарпетках
красуються – тільки дивись!
Будинки у шляпках-таблетках
деруть гордо голови ввись.
Це січень старається зранку
очистити все, обілить,
По-княжому землю-коханку
найкращими шатами вкрить.
Крижинки прозорі – сережки,
обручки із льоду – що міг,
Притрушені стежки-мережки –
Лише для її це утіх.
25.12.2018
св, кол.зб."Зима", +кн. "На струнах..."
Свидетельство о публикации №118122501697
Юрий Птицын 20.10.2021 02:50 Заявить о нарушении
Валентина Лысич 23.10.2021 07:49 Заявить о нарушении