Лариса Гениюш. Сегодня праздник...
Сегодня праздник. Сердце ликует.
Не в церкви – в небе вижу алтарь.
Иду и молитву пою святую
Тебе, любимый мой Государь.
Люди твердят, что страшно на свете,
села о воле минувшей скорбят,
клонятся долу вербы под ветром -
а я душою верю в Тебя.
Смело иду поперек обидам,
Тебя ищу, для Тебя пою.
Верю в прощенье, верю в защиту,
и в справедливость верю Твою.
Ларыса Геніюш
Сягоньня свята, і я святкую,
замест у царкоўцы – у небе аўтар,
сэрца малітву пяе сьвятую
Табе, сусьвету любы Ўладар.
Кажуць ўсе: страшна, а мне ня страшна.
Людзі ў няволі, слёзы ў журбе,
гнецца вярбінай старонка наша,
а я душою веру ў Цябе…
Сьмела выходжу насустрач здзеку,
Цябе шукаю, Табе пяю,
веру у міласць, веру ў апеку,
у справядлівасць веру Тваю.
Свидетельство о публикации №118122408263