Молитва до БОГА
розрослась тривога
розділили церкви,віру
розділили Бога.
Кому тепер молитися
Господу якому?
І від кого дожидати
собі допомогу?
Мрлитися російському?
від нього лиш горе
А чи українському?
Доле наша,доле...
Господи,наш любий,милий
адже ти все можеш
І нам в нашій Україні
допомогти зможеш.
Накажи усіх тих винних
що нас розділяють
хай добра і радості
у житті не мають.
І молитися ми будем
тобі, єдинний Боже
І хай молитва ця до тебе
нам всім допоможе.
Свидетельство о публикации №118122407223