Панянка Доля

Панянка Доля - каверзна й примхлива,
коли прихильна, а коли зрадлива.
То видасть і аванс і гонорар,
а то під дих завдасть такий удар,
    що дихати і встати вже не сила
    й життя вже недоречне і не миле...
    Чіпляю на мармизу маску-смайл
    і в пам'яті шукаю хибний файл
з провинами, гріхами й помилками
й таки знаходжу віруси і спами
і знищую... Кажу спасибі Долі
і далі йду, хоч ниє все від болю.


Рецензии