Иранда савдадавай яр
Иранда савдадавай яр.
Куьгьне рухвар ц1ийи хъийиз,
Ширванда гьафтедавай яр.
Припев: Иранда савдадавай яр,
Манатрал къугъвазавай яр.
Багъдадда базардавай яр,
Рик1 ширин шарабдавай яр.
Гъида лугьуьз тумаждин к1урт,
Парижда луьткведавай яр.
Савдагаррин хьана шак1урт,
Хиялрин къеледавай яр.
Припев:Девлетра вил аваз ч1ехи,
Иранда савдадавай яр.
Ише тефиз к1ерец пич1и,
Сибирдин чайгъундавай яр.
Иранда савдадавай яр,
Ширин чан харап1завай яр.
Аранда къатадзавай яр,
Зун дагъда кабабзавай яр.
Припев: Истамбулдай кьуна буржар,
Иранда савдадавай яр.
За вахкуда рекьин харжар,
Ахкурт1а азабдавай яр.
Свидетельство о публикации №118122306429