Green Day песня из рекламы пива

WOOHOO!

WOOHOO!

WOOHOO!

WOOHOO!

I got my head checked
By a jumbo jet
It wasn't easy
But nothing is, no...

WOOHOO!
When I feel heavy metal
WOOHOO!
And I'm pins and I'm needles
WOOHOO!
Well I lie and I'm easy
All of the time but I'm never sure
Why I need you,
Pleased to meet you

I got my head done
When I was young
It's not my problem
It's not my... problem...

WOOHOO!
When I feel heavy metal
WOOHOO!
And I'm pins and I'm needles
WOOHOO!
Well I lie and I'm easy
All of the time but I'm never sure
Why I need you,
Pleased to meet you


Я смог пройти тест
Своей  башкой,  жесть.
Шизово было,
А ты не шиз, а? Нет.

Ведь я живу в стиле металл.
И когда я всех достал,
И когда мне все пофиг
Я не знаю, о чем мечтаю, но мы
Будем знакомы.

Бошку не держал
Когда был мал.
Мне это пофиг,
Реально пофиг.

Ведь я живу в стиле металл.
И когда я всех достал,
И когда мне все пофиг
Я не знаю, о чем мечтаю, но мы
Будем знакомы.


Рецензии