used to be...

Жизнь — Не последовательна, Последствия — Не виноваты...

......................................... kiss on either cheek
......................................... I'm a phoney, I'm a fake,
......................................... I'm a fraud, I'm a snake
......................................... gimme all your love
......................................... so I can fill you up
......................................... with a hate...

© Olga Karpilova  «used to be...»


Рецензии