Наталi

Сакорській  Наталії  Олексіївні

Сіль  української  землі
Ця  щира  донька  Наталі.
Тому  і  слушно,  і  логічно
Вона  добро  в  ній  сіє  вічне,
Скрізь,  де  працює  у  народі,
Елітні  проростають  сходи.
В  краї  любім,  милім,  вільнім
Множить  кадри  професійні,
Кладе  до  їх  чеснот  й  основ
Надію,   Віру  і  Любов,
Тож  поважають  і  шанують
З  днем  народження  віншують
Дорогеньку  свою  й  нашу
Наталку  Олексіївну,  Наташу.
Був  у  джерел  і  добре  знаю,
Сам  з  днем  народження  вітаю!
   20.12. 2018р., Київ


Рецензии