Материнка

Буяють трави в полі вздовж стежинки.
Мережить літо квітами межу.
Зберу букет з простої материнки
і цю краплинку літа збережу.
    Коли самотньо й сумно стане взимку,
    душа скується льодом й заболить,
    про літо нагадає материнка
    духм'яним чаєм, що зігріє вмить.

      Художник Тетяна Марковцева.


Рецензии