Бiльше нiколи

Ти – світ моїх мрій,
Вітер надій,
У саме серце погляд.
Ти – мій новий день,
Щастя мішень,
Та жаль, це лише спогад.

Приспів:
І більше ніколи ми не повторимось знов,
І більше ніколи ми не повернем любов.
Всі кроки по колу, один за одним крізь біль,
І більше ніколи, минуле – просто лиш тінь.

Ти – обраний рай,
Віра за край,
Все, що в душі таємно.
Ти – в серці Орфей,
Гордий трофей,
Та жаль, це все даремно.

Ти – вирій сліпих ілюзій,
Ми – ні вороги, ні друзі.


Рецензии