Дай коханню шанс

Зупини час, коли
Розлука відгукнеться,
І в унісон заб"ється
Моє серце з твоїм.
В наші сни без вини
Знов пам"ять відіб"ється,
Весна за край прол"ється,
Теплим стане свій дім.

Приспів:
Дай коханню шанс,
І не треба більше.
Дай коханню шанс,
І світ буде іншим.
Просто це наш час,
Просто все за нас.
Просто разом, ближче,
Почуття все вище.

Небокрай там, де рай,
На краще сподівайся,
Ніколи не сдавайся,
Просто знай, я твоя.
Роль дограй, відчувай,
До мене повертайся,
Навіки залишайся,
І буду поруч я.


Рецензии