Як ти там?

Я так хочу до тебе,
Подаруй мені небо,
Знай, більш нічого не треба.
Я так хочу любові,
Щоб навік і без болі,
Душа так прагне до волі,
А воля – там, де ти.

Приспів:
Як ти там?
Благаю, повернись,
Назад не озирнись,
То все минуле.
Як ти там?
Не треба самоти,
Ти не ламай мости,
И все ще буде,
Любов усюди.

Я не можу без тебе,
Забуваю про себе,
Знай, лиш в тобі є потреба.
Я не можу мовчати,
Серце вміє кричати,
Не сила біль відчувати,
А біль цей – тільки ти.


Рецензии