Понад усе
Не треба очей гарячих.
Зламати мене зумів
Своїм почуттям незрячим.
Я хочу втекти туди,
Туди, де тебе не буде.
Всі стерти твої сліди,
І серце тебе забуде.
Приспів:
Понад усе благаю – не тримай,
Понад усе молю – відпусти.
В серце своє мене знов не чекай,
Я не твоя, чужі ми світи.
Не треба благати світи,
Не треба чекати дива.
Вітрила усі на зліт,
Погода нехай мінлива.
Я хочу втекти туди,
Туди, де тебе не буде.
І зміст слова "назавжди"
Хай серце тепер забуде.
Свидетельство о публикации №118121806297