Iнколи

Інколи я згадую тебе,
В самоті чекаю на тебе.
Холодно, так холодно тепер,
Крик душі, зігрітись їй треба,
Розділилось навпіл все небо.

Приспів:
Прошу тебе, ти поверни
Те, що було нам так важливо.
Всі мрії, загублені сни –
Те, що досі серцю вразливо,
І нехай всміхнеться знов диво.

Все забути намагаюсь я,
Зупиняю час – знову марно.
Ти була, колись була моя,
І тоді усе було гарно,
Ти і я, любов, так безхмарно.


Рецензии