Розбита ваза любовi

В моїй душі смак болі,
В твоїй душі лиш дощ.
Жаль, зіграні всі ролі,
Ні ти, ні я – і що ж.
Один, одна,
Печаль до дна,
В полоні дня.

Приспів:
Розбита ваза любові,
Розбиті почуття,
І їх не склеїти знову.
Розбита ваза любові
Ущент на все життя,
Не буде вороття,
Лиш самота за основу.

І все йде мимоволі,
Світ непотрібних справ.
Загублені паролі –
Нема у щастя глав.
Свої, чужі,
Тінь, вітражі,
Все – віражі.

Один, одна,
Печаль до дна,
В полоні дня.


Рецензии