I! мя кохання - розлука

Я пам"ятаю кожен крок,
Я пам"ятаю кожен подих.
Життя небачений урок,
У почуттях – підземні води,
Так не хотіли ми свободи.

Приспів:
Ім"я кохання – розлука,
І замість щастя знов мука,
Усе тепер, неначе сон.
Ім"я кохання – розлука,
І плаче серце без звука,
Кричить нестримно в унісон,
Всі почуття за горизонт.

Я відчуваю кожен день,
Я відчуваю кожен погляд.
Знов для чужих – жива мішень,
І від минулого, як спогад,
Біжу, хапаючи навздогад.

Біль самоти,
Навколо лиш відлуння марноти,
І я, і ти.


Рецензии