Час вiд часу

Свище вітер, свище,
Не буває вище,
Не буває легше,
Коли так болить.
Світить, та не гріє,
Промінь сонця тліє,
Розбиває межі
Поміж нами вмить,
І не зупинить.

Приспів:
Час від часу болить,
Час від часу тримтить
Душа, ніде нема їй спокою.
Час від часу кричить,
Час від часу мовчить
Одна, та рветься все ж за тобою,
Вслід за любов"ю.

Раєм називали,
Щастя любували,
Щастя відпустили,
Коли не змогли.
Більше б зрозуміти,
Та зав"яли квіти,
Знову пропустили
Те, що берегли,
Не уберегли.


Рецензии