Нарiзно

Хто є я, хто є ти,
Сильний біль навіщо в серці.
Не моя назавжди,
Хоч лиш ти в душі люстерці.
І не ми тепер у щасті,
І не нами криті масті.

Приспів:
Нарізно, ми тепер нарізно,
Б"є печаль наскрізно,
Душу стискає в кулак,
Не вдпускає ніяк.
Нарізно, просто ми нарізно,
Вірити запізно,
Тільки змиритися як,
Де відшукати маяк.

Знаю я, знаєш ти,
Не знайшли нових ми вражень.
І горять всі мости,
Стерті грані відображень.
І не ми одні у долі,
І не нам просити волі.

І не ми керуєм часом,
Просто нам не бути разом.


Рецензии